Despre proprietate

NOU! Casa P+1+M Gradina Foisor Bragadiru – Buda
Suprafata construita (mp):  410
Suprafata utila (mp):  285
Anul constructiei:  2015
Tip proprietate:  Casa/Vila
Numarul de dormitoare:  3
Numarul de bai:  3
NOU! Casa P+1+M Gradina Foisor Bragadiru – Buda
Clasa energetica:  N/A
Consum anual specific de energie [kWh/m²an]:  N/A
Consum total din surse regenerabile [kWh]:  N/A
Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m²an]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in comuna Buda – Ilfov.
Modul in care ne petrecem timpul acasa ne influenteaza direct atat viata personala, cat si activitatea profesionala. O locuinta care sa-ti ofere spatiu locativ generos, verdeata, copaci si gradina, este locuinta ideala in care o familie va avea sentimentul de acasa in fiecare moment pe care il va petrece in ea.
Daca esti in cautarea locuintei perfecte, aceasta casa este solutia pe care o asteptai. Casa prezentata a fost finalizata in anul 2015, avand o suprafata de utila de 294 mp, respectic 124 mp locuibili si o impartire functionala. Compartimentarea este structurata astfel:
– Parterul cu o suprafata utila de 96 mp, beneficiaza de un living generos de 35 mp, un birou de 12 mp, pentru momentele cand lucrezi de acasa si o bucatarie spatioasa cu 20 mp, ideala pentru pasionatii de gastronomie, o zona de dinning de 13 mp, perfecta pentru cinele in familie sau mesele de weekend impreuna cuprietenii;
– Etajul 1 ce totalizeaza o suprafata utila de 85 mp, are 3 dormitoare de 11 mp, 12 mp si respectiv 21 mp, un balcon tip terasa de 7 mp, doua bai si doua dressinguri perfecte pentru cei care hainele sunt un mod de viata si socializare bine definit;
– La Mansarda vei gasi o suprafata utila extrem de generoasa de 113 mp, compartimentata in 3 zone bine definite, inclusiv o baie de 7 mp;
In ceea ce priveste locuirile de parcare, vei gasi posibilitatea parcarii atat in interiorul curtii, cat si un loc pavat in fata casei. Casa se inchiriaza complet mobilata si utilata, fiind gata pregatita pentru a primii primii chiriasi cu bratele deschise.
Daca esti in cautarea unei locuinte moderne, spatioase, departe de poluarea urbana si cu acces imediat in inima capitalei, atunci ai nimerit exact unde trebuia. Conteacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt si progreameaza o vizionare.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

Disponibilitate:  Imediat
Tip casa:  Individuală
Etaj:  1
Etaje cladire:  1
Amprenta la sol:  136
Deschidere:  30
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Cărămidă
Are mansarda:  1
Nr. camere:  5
Nr. bucatarii:  1
Nr. balcoane:  2
Nr. terase:  1
Locuri parcare:  2

Dotari si utilitati

Locatie

Buda