NOU! Apartament 2 Camere | Tineretului | Asmita Gardens

Suprafata construita (mp):  107
Suprafata utila (mp):  60
Anul constructiei:  2009
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de bai:  1
650€/L

Kastel Estate va prezinta o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in complexul Asmita Gardens.

Apartamentul de 2 camere, decomandat, este amplasat in complexul Asmita Gardens, avand un spatiu generos, inteligent impartit. Dispune de un dormitor, living spatios cu bucatarie de tip american si o terasa de 24mp.

Acest apartament este disponibil pentru inchiriat, fiind mobilat si utilat modern (frigider, plita pe gaz, cuptor, masina de spalat si aer conditionat prin sistem ventiloconvector).

Apartamentul este alegerea ideala pentru persoanele celibatare sau cupluri dinamice ce isi doresc o locuinta moderna si care sa le ofere zi de zi, noapte de noapte o panorama a Bucurestiului.

Pretul include 1 loc de parcare.

Asmita Gardens este unul dintre cele mai mari complexuri rezidentiale din Romania, locatarii beneficiaza de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, parcare subterana si supraterana, centru de fitness si spa, teren de tenis, supermarket, paza 24 24 h, supraveghere video si o buna administrare pentru confortul si siguranta tuturor celor care locuiesc sau sunt in vizita. Complexul este pozitionat intr-o zona centrala, aflata la doar 5-7 minute de Piata Unirii. Proximitatea a doua parcuri: Parcul Tineretului si Parcul Carol si existenta statiei de metrou Mihai Bravu, la doar 5-7 minute de mers pe jos.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  decomandat
Tip apartament:  Apartament
Etaj:  6
Etaje cladire:  23
Confort:  Lux
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Cadre
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. camere:  2
Nr. balcoane:  1
Locuri parcare:  1

DOTARI SI UTILITATI