Despre proprietate

NOU! Apartament 2 Camere | NUSCO City | Loc Parcare Subteran
Anul constructiei:  2022
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de dormitoare:  1
Numarul de bai:  1
NOU! Apartament 2 Camere | NUSCO City | Loc Parcare Subteran
Clasa energetica:  N/A
Consum anual specific de energie [kWh/m²an]:  N/A
Consum total din surse regenerabile [kWh]:  N/A
Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m²an]:  N/A

EXCLUSIV la Kastel Estate un apartament cu 2 camere in proiectul NUSCO City | Soseaua Pipera 48/A

Apartamentul este recent mobilat si complet utilat, pregatit pentru a primi primul chirias. Compartimentarea apartamentului este de tip decomandat, cu o bucatarie inchisa printr-un perete lateral de sticla securizata, oferind un spatiu vizual deschis cu camera de zi. Mobilierul a fost gandit pentru a fi utilizat fiecare spatiu astfel incat sa ofere atat libertate de miscare, cat si suficiente zone de depozitare. Terasa apartamentului este atat de generoasa, incat iti va permite sa-ti petreci timpul liber intr-un mod cat mai placut si relaxant.

Intreg apartamentul este deja pregatit cu tot ce ai nevoie pentru zile si nopti confortabile.

Chiria afisata include un loc de parcare subteran.

Proprietatea este administrata de Kastel Group, unde fiecare chirias are alocat un property manager 100% dedicat, atat pentru rezolvarea tuturor situatiilor tehnice si non-tehnice, cat si pentru servicii de tip concierge. Simplu, rapid si fara efort suplimentar: emitere polite de asigurare, servicii de inchirieri auto fara avans si fara garantie, achizitii produse de mobilier, electronice si electronice cu plata in rate, reciclare deseuri DEE etc

Complexul Nusco City finalizat in anul 2022 este un proiect incadrat in categoria premium a pietei imobiliare, in care au fost utilizate nu doar materiale si finisaje de calitate superioara, cat si disponibilitatea spatiilor comune elegante, verzi, excelent pozitionate si bine venite pentru plimbari linistite.

Nusco City este in zona de nord a Bucurestiului, in inima zonei de afaceri a capitalei si in imediata vecinatatea a zonelor Aviatiei si Floreasca. Este pozitionat intre statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera si foarte aproape de Promenada Mall si Pipera.

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  decomandat
Stare interior:  Ultrafinisat
Tip apartament:  Apartament
Etaj:  5
Etaje cladire:  7
Confort:  Lux
Anul finisarii:  2022
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Beton
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. bucatarii:  1

Dotari si utilitati

Locatie

Bucuresti