Garsoniera | Mall Vitan

Suprafata construita (mp):  50
Suprafata utila (mp):  40
Anul constructiei:  2014
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de bai:  1
360€/L

Kastel Estate va prezinta o noua proprietate disponibila acum la inchiriere langa Mall Vitan.

Garsoniera de tip studio se afla in imediata apropiere de Mall Vitan. Este situată la etajul 2 într-un bloc finalizat în 2014, are o suprafață de 30 împărțite într-un dressing, o bucătărie în plan deschis, o baie spațioasă de 19 mp.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate (servicii de consultanta imobiliara in vanzari, inchirieri, property si facility management), Kastel Mobility (Rent a Car si Leasing Operational), Kastel Services (servicii de curatenie, amenajerari interioare), Kastel Accounting (servicii de consultanta fiscala, contabilitate, payroll si resurse umane), KBC Club (club de business networking dedicat antreprenorilor, freelancerilor si a persoanelor cu functii de management).

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  decomandat
Tip apartament:  Garsonieră
Etaj:  2
Etaje cladire:  10
Confort:  1
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Beton
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. camere:  1
Nr. balcoane:  1

DOTARI SI UTILITATI