Apartament 3 Camere Tineretului Asmita Gardens

Suprafata construita (mp):  117
Suprafata utila (mp):  80
Anul constructiei:  2009
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de bai:  2
750€/L

Cu o suprafata totala de 127 mp, apartamentul de 3 camere, decomandat, este amplasat in complexul Asmita Gardens, avand un spatiu generos, inteligent impartit. Dispune de doua dormitoare cu dressing si 2 bai, plus un living spatios de 26 mp si cu o terasa de 33 mp.
Apartamentul este foarte bine intretinut, mobilierul este modern, iar electrocasnicele de foarte buna calitate (frigide, cuptor cu microunde, plita electrica, cuptor, masina de spalat, aer conditionat de tip ventiloconvector, etc.). Este alegerea perfecta pentru familii cu copii sau cupluri tinere si dinamice.
Pretul include un loc de parcare.
Complexul este pozitiopnat intr-o zona centrala, aflata la doar 10 minute de Piata Unirii. Proximitatea a doua parcuri: Parcul Tineretului si parcul Carol, existenta a 3 statii de metrou Tineretului, Timpuri Noi, Mihai Bravu (la doar 7 minute de mers pe jos).
Zona Tineretului este clasata in top 5 cele mai bune si sigure zone pentru rezidenta din Bucuresti.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.
Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaa-ne si afla cum te putem ajuta.
Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile Concierge by Kastel Estate pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  decomandat
Tip apartament:  Apartament
Etaj:  10
Etaje cladire:  17
Confort:  Lux
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Cadre
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. camere:  3
Nr. balcoane:  1
Locuri parcare:  1

DOTARI SI UTILITATI