Apartament 2 Camere Parcul Tineretului

Suprafata construita (mp):  60
Suprafata utila (mp):  50
Anul constructiei:  1980
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de bai:  1
380€/L

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Tineretului.
Apartamentul de 2 camere, decomandat, se inchiriaza complet mobilat si utilat. Acesta este in curs de utilare completa (fata de fotografii) si se va putea completa in functie de necesarul chiriasului.
Apartamentul a fost complet renovat in anul 2018. Pozitionarea proprietatii in imediata apropierea a Parcului Tineretului (100 m distanta), cu vedere directa catre parc, 5-7 minute de statia de metrou Piata Sudului, proximitatea fata de Sun Plaza si alte centre comerciale, face din acest apartament alegerea ideala pentru o familie dinamica sau o persoana celibatara ce isi doreste un apartament modern, complet utilat, aproape de mijloacele de transport importante si in acelasi timp cu un buget rezonabil.
Ai intrebari suplimentare sau vrei sa programezi o vizionare? Conteacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Mobility, Kastel Property & Facility Services, Kastel Accounting, KBC Club.

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  decomandat
Tip apartament:  Apartament
Etaj:  3
Etaje cladire:  4
Confort:  1
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Beton
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. camere:  2
Nr. balcoane:  1

DOTARI SI UTILITATI