Apartament 2 camere | Aviatiei – Herestrau | Cartierul Francez

Anul constructiei:  2018
Tip proprietate:  Apartament
Numarul de dormitoare:  1
Numarul de bai:  1
749€/L

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Herastrau- Lighthouse Residence

Apartamentul de doua camere, decomandat este amplasat in proximitatea parcului Regele Mihai I (Herestrau) -complex Lighthouse Residence, situat la etajul 1 si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este compartimentat inteligent, format dintr-un living spatios cu bucatarie deschisa, un dormitor cu finisaje si piese de mobilier de buna calitate si o bucatarie spatioasa de tip open space si un balcon generos unde se poate degusta cafeaua de dimineata.
Imobilul este pozitionat aproape de satul Francez, șoseaua Nordului la numai cateva minute de Parcul Regele Mihai I. In vecinatatea sa gasim locuri de joaca, zone verzi, magazine, restaurante, fiind in imediata apropiere a centrului vechi. Este apartamentul ideal atat pentru un cuplu, cat si pentru o persoana celibatara ce este in cautarea unei locuinte linistite si in acelasi timp atat de aproape de centrul Bucurestiului.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

ALTE CARACTERISTICI

Disponibilitate:  Imediat
Compartimentare:  decomandat
Stare interior:  Finisat modern
Tip apartament:  Apartament
Etaj:  1
Etaje cladire:  5
Confort:  Lux
Anul finisarii:  2020
Stadiu constructie:  Finalizată
Tip constructie:  Cadre
Imobil:  Bloc de apart.
Nr. bucatarii:  1
Nr. balcoane:  1
Locuri parcare:  1

DOTARI SI UTILITATI