About property

Nou! Apartament 3 Camere I White Homes
Construction year:  2020
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
Nou! Apartament 3 Camere I White Homes
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Exclusiv la Kastel Estate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere- Strada Vitioara nr. 118

Apartamentul de trei camere se inchiriaza mobilat si utilat.

Este compartimentat inteligent, avand doua dormitoare, doua bai iar bucataria este amenajata in stil open space cu living-ul, astfel incat te vei bucura de un spatiu generos si luminos, perfect pentru petrecerea timpului alaturi de familie si prieteni.

Dormitorul principal este spațios și confortabil, oferind un loc ideal pentru odihnă și relaxare. Cel de-al doilea dormitor poate fi folosit ca un spațiu de lucru, oferind posibilitatea de a avea un spațiu personal dedicat muncii sau studiului.

Apartamentul dispune de o terasa generoasa, ideala pentru momentele de relaxare sau pentru a savura o cafea in aer liber.

Acest apartament ofera toate facilitatile necesare pentru o viata confortabila si linistita, fiind potrivit pentru cupluri sau familii care cauta un spatiu generos si bine utilat, intr-o locatie accesibila si convenabila.

Apartamentul dispune de un loc de parcare si centrală proprie.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  semi-detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  Ground floor
Building floors:  3
Comfort:  1
Polish year:  2021
Construction status:  Completed
Building type:  Bloc de apart.
Kitchens:  1

Amenities

Location

Bucuresti