About property

Garsoniera 40 mp | Bloc 2010 | Metrou Titan
Surface built (sqm):  58.55
Surface useable (sqm):  40
Construction year:  2010
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Garsoniera 40 mp | Bloc 2010 | Metrou Titan
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va propune spre inchiriere, in exclusivitate, o garsoniera spatioasa, situata pe Aleea Buchetului, nr.2

Garsoniera este amplasata intr-o zona excelenta, aflat la 10 minute de statiile de metrou Titan respectiv Costin Georgian si foarte aproape de statiile de autobuz care faciliteaza accesul si mai usor catre statiile de metrou. Pentru iubitorii de natura, parcul Titan este la doar cateva minute de mers pe jos (5-10 min) pentru o plimbare relaxanta sau, de ce nu, pentru tura de alergare.

Amplasarea si mobilarea garsonierei face din acesta locul ideal atat pentru o persoana celibatare, cat si pentru un cuplu dinamic ce isi doresc linistea unei locuinte bine pozitionate, cu acces usor catre zona centrala a orasului. Confortul termic pe pentru perioadele reci este asigurat de centrala imobilului.

Garsoniera este compartimentata inteligent si dispune de numeroase spatii de depozitare. Grilajele de protectie la geamuri pot oferi un confort suplimentar stapanilor de pisici sau motani.

Garsoniera transmite un vibe foarte calduros si este pregatita pentru primirea viitorilor chiriasi.

Pentru programarea unei vizionari sau pentru alte informatii suplimentare, contactati broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Garsonieră
Floor:  4
Building floors:  8
Comfort:  1
Polish year:  2019
Surface total:  59
Surface balconies:  4
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  1
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Titan, Bucuresti