About property

Apartament spatios | 3 Camere | Unirii – Gladiolelor
Surface built (sqm):  121
Surface useable (sqm):  77
Construction year:  2016
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
Apartament spatios | 3 Camere | Unirii – Gladiolelor
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Exclusiv la Kastel Estate o noua proprietate disponibila acum pentru inchiriere in zona Unirii, strada Gladilolelor la 2 minute de Palatul Parlamentului .
Apartamentul de 3 Camere este amplasat in zona Unirii, strada Gladiolelor nr. 2 in imediata apropiere a Palatului Parlamentului. Proprietatea ofera o suprafata generoasa, fiind compartimentat inteligent creand astfel un spatiu ideal atat pentru persoane celibatare, cat si pentru familii tinere, dinamice, ce isi doresc o locuinta spatioasa, in zona centrala a Bucurestiului, intr-o zona linistita, verde si totodata ferita de traficul bucurestean intens.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, fiind pregatit sa-si primeasca calduros chiriasul asa cum se cuvine si sa-i ofere sentimentul calduros de acasa.
Oferim in pretul chiriei si un loc de parcare, pentru a scapa de grija parcarii.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este marca inregistrata a Kastel Business Connect si este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Mobility, Kastel Property & Facility Services, Kastel Accounting, KBC Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Apartment type:  Apartament
Floor:  4
Building floors:  6
Comfort:  Lux
Surface total:  101
Surface terrace:  25
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1
Terraces:  1
Garages:  1
Parking spots:  1

Amenities

Location

Unirii, Bucuresti