Apartament 3 Camere Stefan cel Mare Central Park

Surface built (sqm):  140
Surface useable (sqm):  90
Construction year:  2008
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
1.100€/M

Kastel Estate va prezinta o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in complexul Central Park Residence.
Apartamentul este unul dintre cele mai spatioase din intreg complexul, fiind compartimentat in 3 camere (2 dormitoare), cu o suprafata generoasa si beneficiaza de o vedere ampla asupra complexului, vederea principala fiind spre zona verde a parcului.
Apartamentul este dotat cu doua bai spatioase si o terasa unde va puteti relaxa in fiecare zi la umbra copacilor.
Livingul si zona de dinning au o suprafata generoasa, fiind ideal pentru familiile care obisnuiesc sa-si petreaca timpul liber impreuna.

Parcul interior al complexului este amenajat cu spatii verzi, copaci, loc de joaca pentru copii, gradina japoneza, alei si fantana arteziana.

Pretul include un loc de parcare subteran.

Complexul Central Park beneficiaza de paza 24h, parcul interior si locurile de joaca pentru copii sunt doar cateva dintre beneficiile de care se bucura locatarii complexului.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

OTHER FEATURES

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Apartment type:  Apartament
Floor:  2
Building floors:  10
Comfort:  Lux
Polish year:  2018
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1
Balconies:  1

AMENITIES