About property

Apartament 3 Camere Nordia Residence
Surface built (sqm):  120
Surface useable (sqm):  80
Construction year:  2015
Property type:  Apartment
Bedrooms:  2
Bathrooms:  2
Apartament 3 Camere Nordia Residence
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate, amplasata in complexul Nordia Residence, disponibila acum la inchiriere.
Apartamentul de 3 Camere este amplasat in complexul Nordia Residence – Baneasa – Sisesti – si ofera o suprafata generoasa, fiind compartimentat inteligent creand astfel un spatiu ideal atat pentru persoane celibatare, cat si pentru familii tinere, dinamice, ce isi doresc o locuinta spatioasa, in nordul Bucurestiului, intr-o zona linistita, verde si totodata ferita de traficul bucurestean intens.
Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, fiind pregatit sa-si primeasca calduros chiriasul asa cum se cuvine si sa-i ofere sentimentul calduros de acasa.
Pretul include loc parcare subteran.
Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup
Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Ultrafinished
Apartment type:  Apartament
Floor:  Ground floor
Building floors:  3
Comfort:  Lux
Polish year:  2020
Construction status:  Completed
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  3
Kitchens:  1
Balconies:  1
Terraces:  2
Parking spots:  1

Amenities

Location

Baneasa, Bucuresti