About property

Apartament 2 camere | Tineretului | Parcare 2 locuri | Comision 0*
Surface built (sqm):  60
Surface useable (sqm):  55
Construction year:  2015
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 camere | Tineretului | Parcare 2 locuri | Comision 0*
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va propune pentru inchiriere un apartament cu 2 camere, in exclusivitate, in Zona Tineretului – Strada Prinosului 6. Comision 0*

Apartamentul este decomandat si este compus dintr-un living, bucatarie inchisa, dormitor si baie, la care se adauga o debara si un balcon. Livingul este spatios si primitor, cu acces catre balconul unde va puteti savura cafeaua sub razele diminetii. Bucataria mobilata modern este echipata complet, inclusiv cu masina de spala vase. Apartamentul se afla la etajul 1 din 7 si se inchiriaza utilat si mobilat asa cum reiese din fotografii. Un aspect important este ca apartamentul beneficiaza de doua locuri de parcare.

Fiind amplasat in apropiere de Piata Sudului, accesul la mijloace de transport in comun (multiple linii de autobuz si troleibuz, tramvai 10), precum si metrou Piata Sudului, este facil, avand doar 5-10 minute de mers pe jos pana la statiile din proximitate. De asemenea, in apropiere este situat si centrul comercial Sun Plaza, iar Parcul Tineretului se afla la o scurta plimbare pe jos.

Acest apartament poate fi alegerea ideala pentru o persoana celibatara sau pentru un cuplu ce se afla in cautarea unei locuinte intr-o zona excelenta din Bucuresti, cu acces usor catre zonele centrale ale orasului.

Pentru programarea unei vizionari sau pentru alte informatii suplimentare, contactati broker-ul la numarul afisat in anunt.

* comision 0 pentru chirias in termenii si conditiile Kastel

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Modern finished
Apartment type:  Apartament
Floor:  1
Building floors:  7
Comfort:  1
Surface balconies:  4
Construction status:  Completed
Building structure:  Beton
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Balconies:  1
Parking spots:  2

Amenities

Location

Tineretului, Bucuresti