About property

Apartament 2 camere | Gorjului |
Surface built (sqm):  70
Surface useable (sqm):  60
Construction year:  1980
Property type:  Apartment
Bedrooms:  1
Bathrooms:  1
Apartament 2 camere | Gorjului |
Energy class:  N/A
Annual specific consumption [kWh/sqm/year]:  N/A
Total renewable consumption [kWh]:  N/A
CO2 emission index [kg CO2/sqm/year]:  N/A

Kastel Estate va prezinta in exclusivitate o noua proprietate disponibila acum la inchiriere in zona Gorjului, strada Cetatea de balta nr. 2

Apartamentul de doua camere, decomandat este amplasat in proximitatea statiei de metrou Gorjului (2 min), situat la etajul 5/8 si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este compartimentat inteligent, format dintr-un living spatios cu bucatarie inchisa, un dormitor cu finisaje si piese de mobilier de buna calitate.

In vecinatatea sa gasim locuri de joaca, zone verzi, magazine, restaurante fiind apartamentul ideal atat pentru un cuplu, cat si pentru o persoana celibatara ce este in cautarea unei locuinte linistite si in acelasi timp atat de aproape de centrul Bucurestiului.

Pentru programarea unei vizionari sau informatii suplimentare contacteaza broker-ul la numarul afisat in anunt.

Kastel Estate detine un portofoliu de peste 400 de proprietati pe care le inchiriaza si administreaza. Pentru solutii de property & facility management, contacteaza-ne si afla cum te putem ajuta.

Cauti un instalator, zugrav, faiantar, electrician, Kastel Estate a lansat primul serviciu de concierge full service pe piata din Romania. Afla mai multe informatii despre cardurile DINAMIC Plus pe pagina noastra de facebook: Kastel Estate sau contul de instragram: kastelgroup

Kastel Group este activ pe piata din Romania din anul 2013 cu un portofoliu de servicii conexe: Kastel Estate, Kastel Asigurari, Kastel Mobility, Kastel Services, Kastel Accounting si Kreativ Business Networking Club.

Disponibility:  Imediat
Partitioning:  detached
Interior state:  Good
Apartment type:  Apartament
Floor:  5
Building floors:  9
Comfort:  Lux
Surface total:  60
Surface balconies:  4
Construction status:  Completed
Building structure:  Cadre
Building type:  Bloc de apart.
Rooms:  2
Kitchens:  1
Balconies:  1

Amenities

Location

Militari, Bucuresti